Web Analytics Made Easy - Statcounter

همایش «نهاد وکالت، تهدیدها و فرصت ها» امروز با حضور با حضور سیدمحمود مصطفوی کاشانی، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران و حقوق دادن برجسته کشور و اعضای کانونی وکلای گلستان در گرگان برگزار شد. ۲۴ مهر ۱۳۹۸ - ۱۸:۴۴ استانها گلستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرنگار تسنیم از گرگان، سیدمحمود مصطفوی کاشانی عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران عصر امروز در همایش کانون وکلای استان گلستان اظهار داشت: وکیل و وکالت از مشروطیت تاکنون در کشور ما به رسمیت شناخته می‌شود و در اسفند ماه سال 1333 قانون استقلال وکلا به تصویب رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه قوانین ما در حد استاندارد جهانی است و باید از آن دفاع کنیم، افزود: براساس میثاق‌نامه‌ای که در سال 1354 به تصویب رسید، حق برخورداری از وکیل یکی از حقوق بشر اعلام شده و هیچ قوه‌ای در کشور حق ندارد مندرجات این میثاق‌نامه را پایمال کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه نهاد کانون وکالت از افتخارات کشور ماست اما متاسفانه دستخوش تحولات عجیبی شد، خاطرنشان کرد: در سال 1378 دولت معجونی را با عنوان برنامه 5 ساله موسوم به برنامه توسعه به مجلس داد که از اساس اشتباه بود.

وکیل ترامپ با کنگره در روند استیضاح همکاری نمی‌کندتوضیح وکیل درباره اجرای حکم زندان حسین فریدونوکیلی: تیم ملی والیبال می‌توانست روی سکوی جام جهانی برود/ دست کولاکوویچ بسته است

مصطفوی کاشانی ماده 187 مصوب مجلس در سال 79 را فاقد وجاهت قانونی دانست و تصریح کرد: دولت وقت در سال 78 این برنامه را در قالب برنامه‌‎ای 5ساله به مجلس داد که به سبب آن دولت در قامت قانون‌گذار قرار می‌گرفت که این امر اشتباهی بود از طرفی دیگر این برنامه 5 سال بیشتر اعتبار نداشت و عملا هر چه در آن به تصویب رسید پس پنج سال فاقد اعتبار قانونی است.

وی تأکید کرد: ماده 187 (قانون ایجاد مرکز مشاوران حقوقی قوه قضائیه) کاملا بی‌اعتبار است و کمترین اعتباری برای این ماده از آغاز وجود نداشت چرا که به صورت کلی برنامه سوم توسعه که سبب تصویب این قانون شد خودش فاقد وجاهت قانونی بود و از اساس غلط بود.

مصطفوی گفت: از همان ابتدا یعنی در سال 79 که دولت وقت بودجه سال 80 را با تبصره به مجلس تقدیم کرد کانون وکلا بیانیه‌ای تفصیلی و اعتراضی صادر کردند و نمایندگان مجلس نیز پیرو آن بیانیه، قانون بودجه سال 80 را رد کردند و وقتی بودجه یک قانون رد شود آن قانون غیرقابل اجراست.

وی تصریح کرد: در چارچوب اصل 186 قانون اساسی، قوه قضاییه باید مدافع قانون باشد، اگر قوه قضاییه قانونی را نقض کند در آن جامعه، فساد رواج پیدا می کند، زیر پا گذاشتن اصول قانون اساسی ریشه اصلی نابسمانی، فقر و تبعیض است و هیچ فسادی نیز بالاتر از بی احترامی به قانون نیست.

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی متذکر شد: ماده 187 یک ماده بی اعتبار و منسوخ است و آزمونی که برای آن قرار است برگزار شود غیرقانونی است، نمی‌شود شعار مبارزه با فساد داد اما قانونی را زیر پا گذاشت، مجلس به عنوان ناظر باید با این بی قانونی برخورد کند و نگذارد شهروندان قربانی قانون شکنی‌ها شوند.

در همایش «نهاد وکالت، تهدیدها و فرصت ها» که امروز با حضور با حضور سیدمحمود مصطفوی کاشانی، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران و حقوق دادن برجسته کشور و اعضای کانونی وکلای گلستان در گرگان برگزار شد، بیانیه مجمع عمومی کانون وکلای دادگستری گلستان قرائت شد.

انتهای پیام/

R41471/P/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۷۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

المپیاد علمی سراسری طلاب حوزه‌های علمیه پاکستان برگزار شد

به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با سالروز شهادت معلمِ شهید مرتضی مطهری و ایام بزرگداشت مقام معلم، مسابقه علمی با شرکت طلاب مدارس علمیه پاکستان برگزار شد.

در این رویداد علمی بیش از ۲۵۰۰ طلبه در سطوح مقدماتی، متوسط و عالی به رقابت پرداختند.المپیاد علمی بصورت همزمان در ۵ ایالت پاکستان و در ۳۵ مرکز و با شرکت بیش از ۲۵۰۰ طلبه خواهر و برادر برگزار شد. لازم به ذکر است این المپیاد توسط معاونت آموزش نمایندگی جامعه المصطفی در پاکستان برنامه ریزی و اجرا شد.

به گفته معاون آموزش نمایندگی پاکستان این رقابت علمی با استقبال خوب مدیران، اساتید و طلاب حوزه‌های علمیه پاکستان همراه بود و این نمایندگی در نظر دارد در سالهای آینده در سطح کمی و کیفی بالاتری این المپیاد را برگزار نماید.

در جلسه هماهنگی برگزاری این برنامه علمی، حجت الاسلام دادسرشت نماینده جامعة المصطفی در پاکستان تاکید کرد که هدف این نمایندگی تقویت حوزه‌های علمیه پاکستان و رشد علمی طلاب و ارتقای کیفیت آموزش آنهاست که یکی از راههای مؤثر آن برگزاری اینگونه مسابقات است.

مدیران و اساتید مدارس پاکستان نیز ضمن تاکید بر ادامه چنین برنامه‌هایی آن را باعث ایجاد فضای رقابت سالم علمی بین طلاب مدارس دانستند.

در روزهای پیش رو نتیجه المپیاد علمی اعلام و طی مراسمی در شهر اسلام آباد پایتخت پاکستان از طلاب برتر تجلیل بعمل خواهد آمد.

کد خبر 6096100 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • معمای مشکل غیرفوتبالی گل‌محمدی و تراکتور؛ پای تعهدنامه‌ نهاد خاص مخالف او وسط است؟
  • استاد مرموز در دانشگاه معروف تهران؛ ترک تحصیل دانشجویان در مقطع دکترا/ «استاد ایمیل زد و فرصت مطالعاتی را از بین برد»
  • همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود
  • درخواست از امام جمعه تبریز برای یحیی گل‌محمدی
  • تشکیل شرکتهای واسطه برای جذب سرمایه خارجی قانونی شد
  • مراسم سالروز شهادت رئیسعلی دلواری در سطح بین‌المللی برگزار شود
  • هفته بزرگداشت فردوسی از ۲۱ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • استان بوشهر نماد مقاومت در حوزه خلیج‌ فارس است
  • المپیاد علمی سراسری طلاب حوزه‌های علمیه پاکستان برگزار شد
  • نامزد انتخابات مجلس : چرا دختران در مدارس روسری‌شان را برندارند؟